Atelier Fleura Design
GELEGENHEIDSBLOEMWERK - WORKSHOPS - BLOEMENPLUKTUIN

 

BLOEMENPLUKTUIN

Laat je verrassen en inspireren in onze mooie blomenpluktuin van ca. 2000m2. Vanaf ongeveer eind mei tot en met oktober {afhankelijk van de weersomstandigheden} kun je genieten van diverse kleuren, geuren en bloemen. In onze tuin staan meer dan 50 mooie en bijzondere soorten bloemen die allemaal geplukt mogen worden! Van de pioenroos, zinnia, korenbloem en strobloem tot mooie delphiniums, siergrassen en dahlias. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven. Breng ook een bezoekje aan ons atelier met o.a. leuke boeketten uit de tuin.

Vindt je het lastig om zelf een boeket samen te stellen? Op aanvraag kunnen wij ook een mooi boeket voor je samenstellen en inpakken.


De openingstijden van de bloemenpluktuin zijn:
maandag t/m vrijdag 8.30u tot 17.00u & 19.00u tot 20.30u.
zaterdag 8.30u tot 16.00u
Zon- en feestdagen gesloten.


Schaartjes en mandjes om de bloemen te plukken liggen bij de ingang van de tuin. Hier kun je tevens jouw geplukte bloemen samenstellen tot een mooi bos en de prijs bepalen middels ons prijssysteem. Graag contant betalen.


(Het betreden van de bloemenpluktuin en gebruik van de materialen is op eigen risico)


 

Tips:

*Knip de stelen niet te kort af, zodat je altijd een mooie lengte hebt voor op je vaas.
*Let op dat je geen beschadigde bloemen, bloemen die al helemaal open zijn of bloemen die nog ver in de knop zijn plukt. Deze hebben een verminderde houdbaarheid.
*Eenmaal op de vaas, knip of snijdt de stelen goed schuin af, zorg dat er geen blad in het water zit en zet de bloemen op lauw/warm water. Ververs vervolgens om de dag het water om zo lang mogelijk van de bloemen te kunnen genieten!


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info