Atelier Fleura Design

GELEGENHEIDSBLOEMWERK - WORKSHOPS - BLOEMENPLUKTUIN

 

BLOEMENPLUKTUIN

Vanaf ongeveer eind mei tot en met oktober (afhankelijk van de weersomstandigheden) bent je van harte welkom in onze bloemenpluktuin. Geniet van meer dan 50 verschillende bloemsoorten en pluk zoveel als je wilt.

Vindt je het lastig om zelf een boeket samen te stellen? Op aanvraag kunnen wij ook een mooi boeket voor je samenstellen en inpakken zodat je hier zelf niks geen werk mee hebt.  

De bloemenpluktuin is van maandag t/m vrijdag van 8.30u tot 12.00u en 13.00u tot 17.00u en 18.30u tot 20.00u geopend. Op zaterdag zijn wij van 8.30u tot 12.00u en 13.00u tot 16.00u geopend. Op zondags zijn wij gesloten.

Schaartjes en mandjes om de bloemen te plukken liggen bij de ingang van de tuin. Hier kun je tevens uw geplukte bloemen samenstellen tot een mooi bos en de prijs bepalen middels ons prijssysteem. (U kunt bij ons alleen contant betalen)

(Het betreden van de bloemenpluktuin en gebruik van de materialen is op eigen risico)


 Tips:

*Knip de stelen niet te kort af, zodat u altijd een mooie lengte heeft voor op uw vaas.

*Let op dat u geen beschadigde bloemen, bloemen die al helemaal open zijn of bloemen die nog ver in de knop zijn plukt. Deze hebben een verminderde houdbaarheid.

*Eenmaal op de vaas, knip of snijdt de stelen goed schuin af, zorg dat er geen blad in het water zit en zet de bloemen op lauw/warm water. Ververs vervolgens om de dag het water om zo lang mogelijk van de bloemen te kunnen genieten!Gastenboek